Autobrand in Epe; politie gaat uit van brandstichting

VIDEO+Update Epe – Op een oprit van een woning aan de Libel in Epe heeft woensdagavond vlak voor middernacht een auto in brand gestaan. De politie gaat uit van brandstichting.

Buurtbewoners ontdekten de brand rond 00.00 uur. Zij belden direct de brandweer, de brandweer uit Epe werd opgeroepen maar kwamen een bevelvoerder te kort en konden om die redenen niet uitrukken. Het buurtkorps Oene werd vervolgens gealarmeerd en waren na ongeveer twintig minuten na de eerste melding ter plaatse. Bij aankomst stond de gehele voorkant van de auto al in brand.

De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle, maar konden niet voorkomen dat de auto als verloren moet worden beschouwd.

De bewoners van de woning en tevens eigenaar van de auto waren op het moment van de brand niet thuis. Zij zouden volgens de buren met vakantie zijn. Het zou hun tweede auto zijn. De politie heeft hen inmiddels in kennis gesteld.

De politie gaat uit van brandstichting. Epe wordt de laatste maanden geteisterd door branden. De technische recherche gaat verder onderzoek verrichten.

De brand trok veel bekijks van omwonenden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s