Wielrenner gewond na botsing met auto bij Koningin Julianatoren

Apeldoorn – Op de Amersfoortseweg ter hoogte van de oprit naar de parkeerplaats van de Koningin Julianatoren in Apeldoorn heeft dinsdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een wielrenner. De wielrenner raakte hierbij gewond.

Het ongeval gebeurde rond 10.20 uur nadat een afslaande automobilist de wielrenner over het hoofd zag. De wielrenner kwam hard ten val en raakte gewond aan zijn schouder. Personeel van de koningin Julianatoren ontfermde zich direct over het slachtoffers. De EHBO medewerkers over de gewonde wielrenner en ander personeel over het gezin dat in de auto zat. De hulpdiensten waren zijn snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de wielrenner onderzocht en behandeld. Het is onbekend of deze mee is gegaan met de ambulance.

De politie heeft een verklaring opgenomen van getuigen en van de betrokkenen.

Het ongeval gebeurde pal voor de ingang van het park. Veel mensen waaronder kinderen zagen het ongeval dus gebeuren.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s