Achtervolging over de A50 eindigt in Apeldoorn, Politie op zoek naar verdachte

VIDEO|Apeldoorn – Maandagavond 17 augustus gaf de politie een stop teken op de A50 nadat zij een Mercedes zagen rijden met daarin twee personen. De politie wilde het voertuig controleren. De bestuurder wilde dit kennelijk niet en sloeg op de vlucht.
 
Bij afslag Apeldoorn Noord is hij van de A50 af gegaan en vervolgens de stad in gereden. Op de Boerhaavestraat is de bestuurder al rijdend uit zijn voertuig gestapt en er vandoor gegaan. De auto is vervolgens tegen een muurtje geknalt en half in een tuin beland. De politie heeft de bijrijder aangehouden.
 
De politie is op dit moment op zoek naar de bestuurder en heeft een burgernet actie uit gedaan. De bestuurder is volgens de politie een lichtgetinte man van circa 20 jaar, hij droeg een zwarte broek en een t-shirt met kleurtje.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s