Grote tak breekt af in De Heeze

Apeldoorn – De Apeldoornse brandweerlieden zijn vrijdagochtend gealarmeerd voor een melding van een los gewaaide tak aan de Mathaak in Apeldoorn zuid.

Rond 10.00 uur hoorde een bewoner die bezig was met het bladblazen van zijn tuin plotseling gekraak, toen hij ging kijken zag hij de grote tak naar beneden vallen en de top van de tak belandde precies voor de voorruit van zijn woning.

De bewoners belde de brandweer omdat de grote tak de weg blokkeerde. De brandweerlieden die inmiddels waren gearriveerd hebben de tak in stukken gezaagd en verwijderd. Omdat de brandweer de boom niet helemaal vertrouwde werd er een medewerker van de gemeente erbij gehaald om de boom te checken. De brandweer ging vervolgens met vervolg en heeft het incident overgedragen aan de gemeente.

De kruising Mathaak met de Zichtweg was enige tijd afgesloten.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s