Opnieuw gaat het mis op de Ovenbouwershoek in Apeldoorn

Apeldoorn – Twee jongens zijn dinsdagmiddag op een scooter aangereden door een bestelauto op de kruising Ovenbouwershoek met de Matenpoort in Apeldoorn. De kruising is een van de beruchtste plekken qua ongevallen in Apeldoorn en is al meerdere malen in het nieuws geweest. De bestuurder van de bestelauto zag de twee jongens op de scooter te laat met een botsing tot gevolg. De scooter liep forse schade op door de klap. Een ambulance verpleegkundige heeft de jongens behandeld aan hun verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s