Lift te klein voor brancard; brandweer schiet te hulp

Apeldoorn – Wat doen die brandweerwagens nou aan de Koning Stadhouderlaan? Veel mensen vroegen zich dit vanochtend af toen daar op het fietspad twee brandweerwagens stonden bij een appartementencomplex .

Het antwoord luidt als volgt; Een bewoonster van het appartementencomplex was niet lekker geworden en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Het ambulancepersoneel kon met de brancard niet naar boven omdat de lift in het appartement complex simpel weg te klein was. De brandweer was snel ter plaatse en wist met behulp van de hoogwerker de vrouw naar beneden te hijsen.

De vrouw kon vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Over haar toestand is niets bekend.

De inzet van de hulpdiensten trok aardig wat bekijks vanaf de drukke doorgaande weg richting het centrum van Apeldoorn. Het fietspad was gedurende de hulpverlening afgesloten. Fietsers moesten dus even om fietsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s