Veel politie in de Koperweg na conflict

Apeldoorn – De Koperweg in Apeldoorn was maandagavond even vol met politiewagens. In het rustige straatje in Apeldoorn zuid, stonden 5 politiewagens nadat er een conflict in een woning had plaatsgevonden.

De politie rukte met spoed uit nadat er een melding was binnen gekomen van een conflict, een man en een vrouw zouden in een woning ruzie hebben gehad en dreigde flink uit te hand te lopen. De politie kwam met meerdere voertuigen ter plaatse waaronder een hondengeleider. De politie wist de partijen te kalmeren waarna zij van beide partijen verhaal aan hoorde. De politie heeft daarna het een en ander in het systeem gezet en volgens een omstander zou er door de politie ook een voorwerp in beslag zijn genomen.

Volgens de politie is er niemand aangehouden. Nadat de rust was weder gekeerd en een van de partijen was vertrokken kon de politie weer richting het bureau.

De inzet van de politie bleef niet onopgemerkt, buurtbewoners stonden op straat om een kijkje te nemen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s